Avize Yazıları

Modern Bir Avize Nasıl Seçilir

Modern Bir Avize Nasıl Seçilir Uygun Avize Modelleri

Modern Bir Avize Nasıl Seçilir Uygun Avize Modelleri Işık armatürleri söz konusu olduğunda, hiçbir şey avize gibi bir ifade yaratmaz. Hepsi bu pırıltılar, odanın ruh halini belirleyen kişi ve bazen misafirleriniz arasında bir konuşma parçası. Ama önce tüm farklı avize tasarımlarını, stillerini ve türlerini kendinize eğitmek isteyeceksiniz, böylece evinize bir avize eklemek için tüm olasılıkları öğrenebilirsiniz.  

Aşağıdaki bölümlerde avizeler ve farklı türler, şekiller, kaplamalar ve işlevler hakkında bazı temel bilgilerle başlayalım

Mevcut olan avize tasarım türleri hakkında bir fikriniz olduğunda, eviniz için en iyi avize türünün ayrıntılarını belirlerken göz önünde bulundurmanız gereken 3 şeyi gözden geçireceğiz: 

Avize nedir ?

Peki, bir adım geri gidelim ve soralım, avize nedir? Avize, özünde tavandan sarkan bir aydınlatma armatürüdür. En çok yemek odasında kullanılırken, avizeler oturma odası, yatak odası ve veranda gibi herhangi bir odada bir ifade oluşturmak için kullanılabilir. Avizeler, genellikle birden çok kademede birden fazla lamba içerir ve ortam aydınlatması için kullanılır.  

Benzer bir ışık türü olan sarkıt ışık, bir avize ile karıştırılabilir. Bir kolye genellikle tek bir tel / askı sisteminden sarkan tek bir gölge / ışık kaynağı içerirken, bir avize genellikle dallı bir çerçeveyle birbirine bağlanan birden fazla gölgeye / ışık kaynağına sahiptir. Bununla birlikte, bu ayrımla bile, daha büyük boy kolyeler karşılaştırıldığında sarkıt lambalar ve avizeler arasındaki fark çok bulanık görünüyor. Çoğu için, daha büyük bir asma aydınlatma armatürü, teknik olarak bir sarkıt ışık olsa bile, daha geniş bir avize olarak anlaşılır.

Geleneksel bir avizenin görüntüsü genellikle oldukça spesifik olsa da – birden fazla kolu ve altına asılı boncuklar ve kristalleri olan şamdanlar – modern ve çağdaş avize tasarımı (tanım gereği) geleneksel avize konseptini yeni ve yenilikçi yollarla yeniden ele alıyor.

Avize Çeşitleri

Doğru avizeyi seçmek, tamamen özel aydınlatma amacınız için doğru avize türünü seçmekle ilgilidir. Avizenin tarzı veya tasarımı sizin nedeniniz mi? Avizenin sağlayacağı aydınlatma türü mü? Ya da belki bitmiştir? Burada birçok farklı avize türü arasındaki farkı görebileceksiniz.

Modern Bir Avize Nasıl Seçilir Uygun Avize Modelleri

Avize Tasarımı ve Stili

Bir avize için pazarda olmanın en heyecan verici yönlerinden biri, evinize hayran olduğunuz bir tarzın keşfidir. Evinizin tasarımına uyması için, aşağıdaki avize tasarım türlerini ve hangisinin evinize en iyi uyacağını düşünün.

Modern  Avize Tasarımı

Modern ve yüzyıl ortası modern avizeler , hem tarzlarının ortaya çıktığı dönem hem de estetik açıdan hoş ve işlevsel mobilyalar yaratmaya odaklandıkları için farklıdır.

Evasist ailesi olarak, yaşam alanlarındaki detayları daha belirgin hale getirmen ve dekorasyonuna farklı bir hava katman için birbirinden farklı aydınlatmaları bir araya getirdik ve inclemen için senden 2 dakika ayırmanı istiyoruz. Web sayfamız üzerinden tarzına ve bütçene uygun aydınlatma modelini seçerek, dekorasyonuna yenile ve enerjikat

Related Posts

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir